Această tehnică presupune aplicarea unor cerneluri speciale pe suprafaţa pielii, cu ajutorul aerografului. Mai departe, imaginea sau figura pe care ţi-ai dorit-o tatuată se formează prin pulverizarea template-ului de tatuaj pe piele. De obicei este utilizată vopseaua specială pentru corp, produsă pe bază de apă şi verificată pentru a fi compatibilă cu cele mai multe tipuri de piele.

at1

Tatuajul prin airbrush şi Body painting-ul se bucură de o largă popularitate în rândul cunoscătorilor. Din păcate, alegerea design-ului este restrictivă din cauza timpului scurt de executare.

at2

at3

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu toate acestea, un airbrush poate fi purtat deopotrivă de un tânăr sau de o persoană mai în vârstă. Dacă vrei să faci o surpriză unui prieten (ă), poţi căuta vopseaua şi şablonul de care eşti interesat în magazinele de specialitate. Şi dacă îţi place foarte mult, poţi fi chiar tu cel care crează airbrush-uri. Poţi experimenta, improviza sau inventa noi modele. Ca în orice altă categorie, tatuajele-portret sunt cel mai greu de aplicat.

Tatuajele airbrush rezistă la apă, dar sunt afectate de producerea sebumului de către piele.Durabilitatea unui airbrush depinde în mare parte de tipul de piele, însă, de regulă, se păstrează între 2-5 zile. În condiţii normale, te poţi bucura de acest tatuaj chiar şi o săptămână.

Tip:

Tatuajul Airbrush trebuie să fie tratat înainte şi după duş cu o pudră de fixare.

Zona în care apar crăpături ale pielii, cauzată de uscarea acesteia, nu trebuie să fie ştearsă cu un prosop.

Trebuie să evitaţi activităţile care provoacă transpiraţie, precum şi sauna.

Nu folosiţi, pe acea porţiune a pielii, alcool (deodorant), ulei sau săpun.