Forme Piercing - 2ndface Tattoo Salon Tatuaje Bucuresti

Forme Piercing

Armatura de sept

Forme piercing – Aceasta este o bijuterie folosita în piercing-urile de sept, fara a fi vizibila. Scopul aceseia este de a preveni închiderea canalului (fara a purta bijuterii vizibile).

Forme Piercing

Expander

Expander-ul este o bijuterie pentru piercing care este folosita pentru a mari canalul urechii. Aceste bijuterii au rostul de a mari piercing-ul în ureche, astfel încât, pe viitor, se vor putea purta bijuterii cu piercing mai mare.

expander_piercing 2

Labret / Monroe

Aceasta este o bijuterie speciala de piercing, aplicata, de obicei, în zona buzelor. Ea este formata dintr-o tija prevazuta la un capat cu o placa si cu o bijuterie care se înfileteaza pe aceasta tija, la celalalt capat.

labret_monroe2_0

3 4 5 6 7 8

Nippleshield

Brustschilder este una dintre bijuteriile pentru piercing-urile in mamelon. Acestea sunt purtate ca ornamente pentru decorarea mamelonului. Barbell utilizate pentru o fixare, care trebuie sa fie introdus prin biberon.

1_1 2_1 3_0

Twister

Twister-ul, denumit si piercing-ul spiralat, este format din tije rasucite, terminate în 2 bile sau 2 tepi. Acestea se folosesc atât de la piercing-ul în buric, precum si la cel în urechesau în sprânceana.

t1 t2 t3 t4 t5 t6

Circular barbell

Tija circulara, denumita si potcoava, îndoita pâna când ia forma unui inel deschis. Acesta poate fi atasata la diferite parti ale corpului.

cb2 cb3 cb4 cb5 cb1

Banana Bell

Banana Bell este o tija usor curbata. La fiecare dintre cele doua capete, acesta este prevazut cu doua bile de marimi diferite sau alte elemente decorative. Datorita versatilitatii sale de design, imaginatia este aproape fara limite. De obicei, acesta este utilizat la piercing-urile în buric.

b1 b2 b3 b4 b5 b6 b7 b8 b9 b10 b11 b12 b13 b14 b15 b16 b17

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]