fbpx
Forme Piercing
Armatura de sept

Forme piercing – Aceasta este o bijuterie folosita în piercing-urile de sept, fara a fi vizibila. Scopul aceseia este de a preveni închiderea canalului (fara a purta bijuterii vizibile).

Expander

Expander-ul este o bijuterie pentru piercing care este folosita pentru a mari canalul urechii. Aceste bijuterii au rostul de a mari piercing-ul în ureche, astfel încât, pe viitor, se vor putea purta bijuterii cu piercing mai mare.

Piercingul „Labret Monroe”

Aceasta este o bijuterie speciala de piercing, aplicata, de obicei, în zona buzelor. Ea este formata dintr-o tija prevazuta la un capat cu o placa si cu o bijuterie care se înfileteaza pe aceasta tija, la celalalt capat.

Piercing in Sfarc

Brustschilder este una dintre bijuteriile pentru piercing-urile in mamelon. Acestea sunt purtate ca ornamente pentru decorarea mamelonului. Barbell utilizate pentru o fixare, care trebuie sa fie introdus prin biberon.

Twister

Twister-ul, denumit si piercing-ul spiralat, este format din tije rasucite, terminate în 2 bile sau 2 tepi. Acestea se folosesc atât de la piercing-ul în buric, precum si la cel în urechesau în sprânceana.

Circular barbell

Tija circulara, denumita si potcoava, îndoita pâna când ia forma unui inel deschis. Acesta poate fi atasata la diferite parti ale corpului.

Banana Bell

Banana Bell este o tija usor curbata. La fiecare dintre cele doua capete, acesta este prevazut cu doua bile de marimi diferite sau alte elemente decorative. Datorita versatilitatii sale de design, imaginatia este aproape fara limite. De obicei, acesta este utilizat la piercing-urile în buric.