fbpx
Piercing Twister
Piercing Twister

Twister-ul, denumit si piercing-ul spiralat, este format din tije rasucite, terminate în 2 bile sau 2 tepi. Acestea se folosesc atât de la piercing-ul în buric, precum si la cel în urechesau în sprânceana.

Piercingul Twister reprezintă o alegere îndrăzneață pentru cei care doresc să își exprime personalitatea prin intermediul modificărilor corporale. Acest tip de piercing se remarcă prin forma sa spiralată distinctivă și poate fi plasat în diferite zone ale corpului, inclusiv în ureche, buza superioară sau sprâncene. În acest articol, vom explora mai detaliat despre piercingul Twister, aspectul său unic, procesul de inserare și îngrijirea adecvată pentru a vă asigura că vă bucurați de acest detaliu de auto-expresie în mod sănătos și sigur.

Aspectul și stilurile de piercing Twister: Piercingul Twister se caracterizează prin forma sa spiralată, care adaugă un element vizual interesant și distinctiv. Există o varietate de stiluri disponibile, inclusiv:

 1. Twister de ureche: Acestea sunt inserate în cartilajul urechii și pot fi plasate în diferite locații, cum ar fi helixul (partea superioară a urechii), conch-ul sau tragusul.
 2. Twister de buza superioară: Acest tip de piercing este poziționat vertical în partea de sus a buzei superioare și creează un aspect unic și provocator.
 3. Twister de sprâncene: Acestea sunt plasate orizontal prin sprâncene și adaugă o notă de originalitate și stil.

Procesul de inserare și îngrijire:

 1. Găsiți un profesionist experimentat: Este important să căutați un profesionist în piercinguri cu experiență pentru a vă realiza piercingul Twister. Aceasta asigură un proces corect, steril și minim invaziv.
 2. Consultați-vă cu specialistul: Înainte de a efectua piercingul, discutați cu specialistul despre locația dorită, dimensiunea și materialul bijuteriei Twister. Aceasta vă va ajuta să vă asigurați că alegeți opțiunile potrivite pentru dvs.
 3. Procesul de inserare: Specialistul va pregăti zona, va folosi instrumente sterile și va introduce bijuteria Twister într-un mod delicat și precis. Este posibil să simțiți o ușoară presiune sau senzație de înțepătură în timpul procesului.
 4. Îngrijirea corespunzătoare: După efectuarea piercingului Twister, îngrijirea adecvată este esențială pentru o vindecare sănătoasă. Iată câteva sfaturi generale:
  • Curățați zona de două ori pe zi cu o soluție salină sau un produs de curățare recomandat de specialist.
  • Evitați atingerea sau rotirea bijuteriei cu mâinile murdare.
  • Evitați utilizarea produselor cosmetice, parfumuri sau creme pe sau în apropierea zonei de piercing.
  • Evitați expunerea la apă sărată, piscine sau jacuzzi-uri în timpul perioadei de vindecare.

Concluzie: Piercingul Twister reprezintă un detaliu de auto-expresie unic și îndrăzneț, care adaugă un aspect original și interesant. Indiferent dacă alegeți un piercing Twister pentru ureche, buza superioară sau sprâncene, este important să consultați un profesionist calificat și să acordați îngrijire adecvată în perioada de vindecare. Asigurați-vă că urmați instrucțiunile specialistului și respectați cele mai bune practici de igienă pentru a vă bucura de piercingul Twister în mod sănătos și sigur.