fbpx
Utile Tatuaj si Piercing

Utile Tatuaj si Piercing

De la început trebuie precizat că un tatuaj bine executat, calitativ si tehnic, într-un salon autorizat, unde nu există riscul de îmbolnavire şi contactare a virusului de hepatita B si C, a virusului HIV şi altele, este accesibil în comparaţie cu preţurile din ţările europene.

Tratament tatuaj

După terminarea tatuajului păstraţi pansamentul, aplicat de către operator, timp de minim 4 ore, după care spălaţi zona cu puţin săpun si apa rece fară a freca locul tatuat. Tamponaţi zona cu un prosop moale. Lăsaţi zona tatuată să se aerisească timp de 15 min, după care ungeţi zona tatuată cu un strat subţire de unguent Bepanthen, de 10 ori pe zi, timp de 7 zile. Evitaţi contactul cu apa, piscina şi sauna timp de 10 zile şi expunerea directă la soare sau solar timp de 3-4 saptamâni. Dacă sunteţi nevoit să vă expuneţi la soare, ungeţi zona tatuată cu o cremă de protecţie solară cu factor cât mai mare. Vă rugăm să vă prezentaţi la controlul de rutină în termenul recomandat.

Tratament piercing

Buric/Sprânceana/Buză – Dupa 2-3 ore de la efectuarea piercing-ului înlaturaţi pansamentul şi spălaţi cu apă şi săpun (gel de duş). După ce faceţi duş clătiţi bine cu apă zona pentru a evita apariţia unei iritaţii din cauza săpunului(gelului de duş rămas în interiorul găurii.

img3
img4

Aplicati baneocin unguent de 2 ori pe zi timp de o saptama. A nu se utiliza alcool , apa oxigenata sau solutii ce contin alcool. Intotdeauna spalti mainile inainte de a umbla la piecing.

Cercelul se poate schimba dupa cel putin o luna de zile.

Limba – dupa terminarea operatiei se recomanda a se consuma multa gheata , sucuri foarte reci , eventual ingheata;

– Evitati sa mancati mancare fierbinte cel putin 4 zile;

De 2 ori pe zi faceti gargara cu apa si sare; a nu se consuma produse lactate timp de 2-3 zile;

Nu este recomandat a se fuma pe perioada de vindecare;

Cercelul se poate schimba dupa cel putin o luna de zile;

Va rugam sa va prezentati la un control de rutina in termen de 10 zile.

Detinem o colectie de peste 50 modele piercing pentru Buza/Spranceana/Buric/Limba.

Nu executam tatuaje sau piercing minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

Nu executam tatuaje sau piercing minorilor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani, fara acordul unui parinte, sau dupa caz tutorelui legal.

Nu executam tatuaje sau piercing persoanelor care au consumat bauturi acoolice sau droguri.