fbpx
Stiluri de tatuaj
Diferite stiluri de tatuaje

Încă de la apariţia sa, tatuajul s-a îmbogăţit în continuu cu diverse stiluri, după cerinţele şi gusturile oamenilor. O altă cauză a diversificării stilurilor constă şi în progresul tehnicilor de tattooing dar ţine şi de experienţa artistului. Îţi prezentăm mai departe câteva dintre direcţiile stilistice ale tatuajelor.

Stilul alb-negru / black & grey

Acest stil este diferit de cel imprimat cu cerneală neagră. Mai întâi pentru că necesită mâini foarte îndemânatice şi multă experienţă în folosirea umbrelor, atribute ce ţin de artistul tatuator. Acest stil a fost mult simplificat după folosirea tuşului alb de tatuaj.

Japonia/China

Acest stil este caracterizat prin utilizarea multor nuanţe de culori si motive tradiţionale. Adesea, ele sunt tatuate pe întreg corpul sau pe o suprafaţă mai mare.

Fun tattoos

Acest stil si-a câştigat reputaţia datorită filmelor şi desenelor cu teme comice. Cel mai des intâlnite motive sunt personajele comice, imaginile bizare şi altele de acest tip.

Fantasy

Spectrul motivelor din această categorie este foarte bogat în creaturi mitice şi se bucură de o mare popularitate.

Tatuajele 3D

În cazul acestor tatuaje, totul ţine de îndemânarea artistului. Efectele sunt obţinute prin tehnica 3D folosind umbrele, distanţarea imaginilor, rotunjirea acestora, deschizături, crăpături, etc.
Imaginile de mai jos spun totul despre un stil de tatuaj la care mulţi râvnesc.

Modele tatuaje bărbați