fbpx
Tatuajul adeziv

Tatuajul adeziv

Foliile de tatuaj sunt purtate de toate categoriile de oameni. Le poartă copiii, pentru că nu sunt dureroase, şi la fel cei care vor să aibă un model de tatuaj impimat numai pentru o singură zi.

Tatuaje de acest fel pot fi văzute mai ales la sportivi precum boxerii, care fac reclamă sponsorului personal. După luptă, tatuajul poate fi uşor îndepărtat pentru că, vă reamintesc, acesta nu este un tatuaj permanent.

La apariţia lor, aceste tatuaje nu aveau un design extraordinar, însă, cu timpul, foliile de tatuaj s-au diversificat foarte mult. Acestea pot conţine desene de toate tipurile, totul ţinând de creativitatea celui care vrea să se tatueze.

tattoosticker

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este curăţarea zonei pe care vrei să aplici folia. Urmează să dezlipeşti folia de pe film şi să o aplici cu partea desenată în jos, pe zona respectivă. Presează folia timp de două minute şi apoi dezlipeşte-o încet. Acum îţi poţi admira tatuajul. Unele tatuaje adezive au nevoie de ajutorul apei sau al unui deodorant pentru a impregna pielea. Mai bine citeşti înainte despre cum se face acest transfer de pe folie pe piele. Ştergerea unui tatuaj de acest tip se poate face la modul cel mai simplu cu apă şi săpun, tatuajul adeziv fiind, din această cauză, foarte apreciat.