fbpx
Video Piercing

Video Piercing : Sfaturi Piercing Video – Cate tipuri de piercing exista ?

YouTube player

Tipuri de piercing exista foarte multe .Exista piercing de buric , spranceana , de buza , de nas de limba , de ureche si bineinteles exista multe feluri de piercing uri industriale care au dimensiuni mult mai mari.La noi in tara nu prea se executa astfel de piercing uri , pentru ca sunt un pic mai periculoare dar ele exista totusi ca si comercializare.

Ce efecte secundare pot sa apara dupa ce ne-am facut un piercing in limba ?

YouTube player

Efecte secundare nu pot sa spun ca exista.Acum conteaza foarte mult de la om la om , de la organism la organism cum vindeca organismul zona respectiva .Pentru piercing –ul de limba pot sa apara de exemplu la anumiti clienti sa li umfe limba in primele 2-3 zile , ceea ce nu este un lucru rau , intotdeauna un piercing de limba se monteaza cu o tija mai lunga , special , in caz ca apare acest lucru aprare acest lucru sa nu existe riscul ca bilutele sa se ingoape in limba sau in cazul altor clienti pot aparea dureri la nivelul limbii , insa este o durere suportabila , nu este nimc care sa creeze vreo problema , asta repet depinde foarte mult de la organism la organism.Noi am avut clienti carora li sa umflat limba , alti clienti care au avut dureri usoare sau am avut clienti care nu am avut nici o problema .

Ce este un piercing si din ce material se confectioneaza  ?

YouTube player

Sunt mai multe metale din care se confectioneaza un piercing , insa metalele pe care le recomandam noi sunt metalul chirurgical ( stainless steel ) sau titanul .Aceste doua metale le recomandam cu incredere pentru cei care isi monteaza pentru prima data o bijuterie corporala . Aceste doua metale ajuta la o vindecare mult mai rapida si fara probleme.

Ce instrumente se folosesc atunci cand se face un piercing ?

YouTube player

Pentru un piercing se foloseste o branula de unica folosinta , si o pensa de plastic tot de unica folosinta.Noi cautam sa folosim doar materiale de unica folosita , clientul sa fie in primul rand linistit , fiind ca folosim doar instrumente de unica folosinta.

Ce putem face daca avem probleme dupa ce ne-am facut un piercing ?

YouTube player

In general nu sunt probleme.In caz ca apare vreo infectie , acea infectie putand aparea in cazul in care este atins de o mana murda , sau in cazul unei igiena precara , recomandam un tratament cu baneocin unguent timp de 5-7 zile sau cu betadina lichida , care este mult mai puternica.

Cine isi poate face un piercing ?

YouTube player

Absolut oricine isi poate face un piercing.Bineinteles exista o limita minima de varsta la ca iti poti face un piercing , de exemplu sub 14 ani nu poti sa iti pui un piercing.Intre 14 si 18 ani poti sa iti pui un piercing doar cu acordul unui parinte in scris  sau tutore legal dupa caz .Exista o reglementare care specifica acest lucru , iar pana la varsta de 14 ani se considera ca nu esti suficient de dezvoltat fizic ca sa iti faci un piercing .

Cum se curata un piercing ?

YouTube player

Recomandam o curatare exact unde este el montat.Cand intram la dus acordam o atentie mai mare piercing –ului , o clatire si o curatare mai serioasa in zona respectiva.

Cum se face piercing ul de nas si ce materiale folosite la un piercing ne pot afecta nasul ?

YouTube player

Salonul nostru foloseste pentru piercing –ul de nas , un pistol special pentru acest tip de piercing , este o metoda foarte usoara , nu se foloseste blanula sau ac , pistolul monteaza automat cercelul in nas.

Materialul din care este confectional cercelul pentru nas este metal chirurgical , noi folosim doar astfel de metal , fiind totodata alaturi de titan singurele materiale recomandate de noi , pentru o vindecare usoara si rapida.

Pe ce zone ale fetei putem pune un piercing ?

YouTube player

Cele mai intalnite si practicate zone sunt spranceana , buza si nasul , insa teoretic se poate monta oriunde pe fata , dar astea sunt totusi zonele pe care le recomandam noi.

Pe ce zone ale urechii se poate monta un piercing ?

YouTube player

Nu suntem limitati la o anumita zona.Se poate monta absolut oriunde , se poate monta in lob sau cartilaj fara vreo problema.Procedeele sunt insa diferite pentru piercing –ul in lob se foloseste pistolul iar pentru cartilaj folosim o branula de unica folosinta , nu se foloseste pistolul pentru ca impuscarea piercingului ar putea sparge cartilajul.

Un piercing ne poate afecta sanatatea ?
YouTube player

Daca folositi materiale recomandate de noi : metalul chirurgical sau titanul nu exista probleme .Daca se foloseste argintul de exemplu pot aparea probleme la unele persoane , pot aparea infectii care pot duce la eliminarea cercelului.

Piercing -ul se tine tot timpul sau trebuie scos atunci cand dormim ?
YouTube player

Piercing se scoate dupa minim 30 de zile , doar pentru curatare sau in momentul in care doriti sa renuntati la el .Piercing –ul nu va afecteaza cu nimic , recomandarea noastra este sa il purtati tot timpul , pentru ca odata scos timp de 2-3 zile exista riscul sa se astupe gaura.

Pentru tipuri de piercing citeste si [Tipuri de piercing]