Stergerea tatuajului Laserul cu comutare Q ( Nd:Yag ) – tehnologia laser folosita de salonul nostru
Probabil cea mai folosită metodă pentru îndepărtarea tatuajelor este cu ajutorul laserului. Această metodă este foarte satisfăcătoare, însă nu perfectă 100%. Sesiunile de tratament pentru ştergerea tatuajului au un preţ ridicat şi cer multă răbdare. Desigur, toate ajustările din timpul tratamentului şi efectele acestora depind de mai mulţi factori, cum ar fi regularitatea procesului pentru stergerea tatuajului:
PENTRU ESTIMARE COST SEDINTA LASER APASA AICI
- Mărimea tatuajului
- Adâncimea executării lui
- Tipurile de tusuri folosite , cu cat tusurile sunt mai noi , cu atat sunt mai greu de indepartat
- Starea sistemului imunitar al persoanei
- Regualaritatea etapelor de îndepărtare a tatuajului
- Tratarea corespunzătoare şi calitatea efectuării tatuajului respectiv
- Calitatea executării unui tatuaj
DETALII DESPRE CUM FUNCTIONEAZA LASERUL FOLOSIT DE SALONUL NOSTRU GASITI AICI
Pretul unei sedinte laser se calculeaza in functie de marimea tatuajului si de intensitatea culorilor ( cu cat tusurile sunt mai noi , cu atat sunt mai greu de indepartat ). Apoi se stabileste numarul de sedinte de care aveti nevoie pentru a sterge tatuajul. Pretul minim pentru o sedinta laser este de 200 lei.
PENTRU ESTIMARE COST SEDINTA LASER APASA AICI
Exemple:
În cazul tatuajelor la care s-au folosit imagini cu un colorit negru-albastru, la o mărime de aprox. 1 cm², îndepărtarea tatuajului cu laserul necesită între 4 şi 8 sesiuni pentru a fi terminată. În cazul contrastelor de culori, trebuie să ai răbdare între 8 şi 12 sesiuni pentru stergerea tatuajului.
Doare stergerea tatuajului cu laserul?
Durerea este foarte mică în cazul acestui tip de tratament. Sensibilitatea pacientului poate fi un motiv pentru care se cere efectuarea anesteziei şi evitarea chiar şi a acestei mici dureri.
Cum acţionează laserul pentru stergerea tatuajului ?
Principiul reflecţiei luminii de scindare a culorilor.
Când pigmenţii de culoare ai tatuajului sunt impregnaţi, sistemul imunitar al pielii nu mai reacţionează în acea zonă. Tatuajul vizibil ia contact cu reflecţia luminii redată de particulele de pigmenţi. Apoi, aceste particule sunt iradiate cu supra-energia laserului pe toată suprafaţa lor. Razele laserului sunt absorbite şi totodată distrug şi şterg urmele din interiorul pielii, identificându-le drept corpuri străine. Ţesutul din pielea înconjurătoare răspund bine laserului şi rămân neafectate.
MAI MULTE DETALII DESPRE LASERUL PE CARE IL FOLOSESTE SALONUL 2NDFACE TATTOO GASESTI AICI
PENTRU ESTIMARE COST SEDINTA LASER APASA AICI
O metodă foarte populară pentru ştergerea unui tatuaj nereuşit este metoda „Cover-Up”. Designul vechiului tatuaj este încorporat în alt tatuaj, cu alte cuvinte este folosit pentru a desena un nou tatuaj. Rezultatul poate fi un tatuaj de care poţi fi mândru cu adevărat şi totodată poţi uita de vechiul tatuaj nereuşit.
Pentru a crea noul tatuaj, de cele mai multe ori, se foloseşte întregul tatuaj vechi, cu toate detaliile sale. Uneori, însă, tatuajul vechi nu se poate folosi. Este necesar ca vechiul tatuaj să fie vindecat complet. Cu cât imaginea acestuia este mai deschisă la culoare, cu atât mai bine. Acestea sunt condiţiile optime pentru un Cover-Up reuşit.
Modelele pentru tatuajul cover-up sunt, de obicei, mai închise la culoare decât cel precedent. Motivele de tatuaj Tribal şi Celtic sunt cele mai potrivite pentru a executa un Cover-Up.