fbpx
Piercing Buric
Piercing Buric : Cum sa ai grija de piercing –ul in buric?

Piercing-ul în buric, cunoscut și sub numele de „navel piercing” în limba engleză, este o formă populară de modificare corporală în care se introduce un inel sau un ac cu tijă în pielea din zona buricului. Acest tip de piercing a câștigat popularitate în anii ’90 și a devenit o tendință de modă durabilă.

Procedura de piercing în buric implică de obicei următorii pași:

  1. Consultație și selecția bijuteriei: Înainte de a face piercing-ul în buric, este important să consulți un profesionist în body piercing. Acesta îți poate oferi sfaturi și informații despre procedură, întreținerea ulterioară și riscuri. În timpul consultării, veți discuta și despre bijuteria potrivită pentru tine. Cele mai comune tipuri de bijuterii pentru piercing-ul în buric sunt inelele în formă de C sau bijuterii curbe cu bile la ambele capete.
  2. Sterilizarea și pregătirea zonei: Piercerul va curăța și steriliza zona buricului și împrejurimile acestuia înainte de procedură. Acest lucru ajută la reducerea riscului de infecție.
  3. Marcare și înțepare: Piercerul va marca punctul exact unde va fi plasată bijuteria. Apoi, cu ajutorul unui ac steril, va crea o gaură în piele. Acest pas poate provoca o senzație de înțepătură și disconfort temporar.
  4. Inserarea bijuteriei: După înțepare, piercerul va introduce bijuteria în gaura creată. De obicei, se folosesc ace și tije mai lungi pentru a permite umflarea inițială a zonei.
  5. Îngrijirea ulterioară: După ce piercing-ul este făcut, este important să urmezi instrucțiunile piercerului pentru a preveni infecțiile și a facilita vindecarea. Acestea pot include curățarea zilnică cu un soluție salină sau cu un produs de curățare special pentru piercing-uri și evitarea activităților care ar putea irita sau răni zona.
  6. Vindecarea și schimbarea bijuteriei: Piercing-ul în buric poate dura câteva luni sau chiar mai mult pentru a se vindeca complet. În această perioadă, este important să eviți să schimbi bijuteria inițială și să acorzi atenție igienei adecvate. După vindecare, poți alege să schimbi bijuteria în funcție de preferințele tale.

Este important să menționez că piercing-ul în buric poate avea riscuri asociate, inclusiv infecții, reacții alergice la bijuterii și posibilitatea de respingere a corpului, în care organismul respinge bijuteria și o împinge afară. Este recomandat să consulți un profesionist înainte de a decide să-ți faci un piercing în buric și să alegi un studio de piercing de încredere, unde se respectă standardele de igienă și sterilizare.

Cat costa ?

Pretul pentru un piercing in buric este de 100 lei ( pretul include bijuterie + manopera )

Efectuam si piercing cu bijuteria Dvs. iar pretul este  de 80 Ron (manoperă)

piercing-in-buric

Persoanele care sunt sub limita de vârstă stabilită lege, 14 ani nu isi pot face un piercing in limba.Persoanele cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 , isi pot face un piercing in limba doar cu acordul scris al unui parinte sau tutore legal.Declaratia poate fi completata doar la salon , iar ambele persoane ( parinte si minor ) trebuie sa aiba un act de identitate.

Doare un piercing in buric ?       

Pe o scara de la 1 la 10 durearea cauzata de piercing –ul in buric este de 3-4 🙂