fbpx
Piercing Dermal : O formă de exprimare a artei corporale

Piercingul Dermal: O formă de exprimare a artei corporale

Piercingul dermal este o formă unică și atrăgătoare de modificare a corpului care implică inserarea unor bijuterii sub piele pentru a crea efecte estetice și de stil. Acest tip de piercing este diferit de piercingsurile tradiționale care implică perforarea pielii și inserarea unor inele sau tije. În schimb, piercingul dermal implică plasarea unei bijuterii direct sub piele, adesea cu ajutorul unui implant special.

Procedura

Procedura de piercing dermal este efectuată de obicei de un artist specializat în modificările corporale sau un piercer profesionist. Acesta începe prin curățarea și dezinfectarea zonei în care se va face piercingul. Apoi, cu ajutorul unui instrument special sau unei ace de piercing, se face o mică incizie în piele. După aceea, se introduce bijuteria sub piele și se fixează în poziție.

Locații populare

Piercingurile dermale pot fi plasate în diverse locuri de pe corp, în funcție de preferințele individuale ale persoanei și de anatomia sa. Unele locații populare includ:

  1. Fața: De obicei, în jurul ochilor sau pe obraji pentru a crea un efect de strălucire sau de accentuare a caracteristicilor faciale.
  2. Gâtul și clavicula: Pentru un aspect distinct și elegant, unele persoane aleg să își plaseze piercinguri dermale în aceste zone.
  3. Corpul: Pe piept, abdomen sau spate, pentru a adăuga un element de stil la aspectul general al corpului.

Îngrijire și vindecare

După ce este efectuat, piercingul dermal necesită îngrijire adecvată pentru a preveni infecțiile și a asigura o vindecare corespunzătoare. În general, se recomandă curățarea zonei cu apă sărată sau soluții de curățare specifice pentru piercinguri de mai multe ori pe zi. Este important să se evite atingerea excesivă a piercingului și să se protejeze zona de lovituri sau traume.

Concluzie

Piercingul dermal este o formă unică și artistică de modificare a corpului, care oferă posibilități nelimitate de exprimare a individualității și a stilului personal. Cu toate acestea, este esențial să se aleagă un profesionist calificat și să se acorde o atenție corespunzătoare îngrijirii pentru a asigura o experiență pozitivă și o vindecare fără probleme.

Pretul pentru piercing dermal este de 250 lei ( totul inclus , fara costuri suplimentare )