Piercing-urile în ureche - 2ndface Tattoo Salon Tatuaje Bucuresti

Piercing-urile în ureche

Cele mai purtate piercing-uri sunt cele efectuate în lobul urechii. Acestea sunt cunoscute de multe secole în cultura occidentală. Piercing-urile de pe marginea superioară a urechii, aproape de helix, au devenit foarte utilizate în ultimii 20 de ani. Dacă vă faceţi un piercing lângă helix, puteţi purta un barbell. Acesta poartă denumirea de piercing industrial. Puteţi separa piercing-urile folosind doi cercei încheiaţi  sau le puteţi lega cu un barbell.

Apare dorinţa de a avea găuri din ce în ce mai mari şi astfel se apelează la metoda Punch (tăierea şi îndepărtarea pielii). Prin această tehnică, ţesutul cartilajului nu este doar dat la o parte, dar şi complet eliminat. Astfel, piercing-ul îngrijit în decurs de 2-4 săptămâni se vindecă, în timp ce găurile gravate au nevoie de până la un an pentru a se vindeca.

Fasciculul de cruce din partea de sus a urechii se numeşte anti-helix. Şi aici ne putem face un piercing. Snugul şi Conch-piercing-ul sunt plasate pe ambele margini ale urechii medii. Primul este paralel cu canelul urechii prin cartilajul interior. În contrast cu acesta, Conch-ul atârnă pe ureche. Ambele pot fi purtate cu un inel închis.

ureche

Cartilajului de lângă pavilionul urechii (anti-tragus) îi poate fi ataşat de asemenea un barbell sau un cercel. În schimb, cartilajul din dreapta acestuia (tragus piercing) nu poate fi străpuns în totalitate pentru că uneori este prea mic.  Deci, mai bine să vă asiguraţi! Şi faceţi la fel cu piercing-ul Daith. Acesta are ieşirea în partea de mijloc a urechii (Anti-Helix – Tura-Piercing) şi poate fi purtat doar cu un cercel foarte mic cu închidere sau un barbell de 1.2 mm grosime. Ultimele 4 piercing-uri descrise au un timp de vindecare de 4-6 luni.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]