fbpx
Salon Tatuaje

Salon Tatuaje 2ndFace

Este deschis in anul 2010 amplasat in magazinul COCOR , la subsol langa CARREFOUR MARKET , studioul a fost conceput, utilat şi dotat conform normelor C.E. şi ale Ministerului Sănătăţii. Artiștii tatuatori au fost aleși pe criteriul competenței profesionale și a portofoliului de lucrări deja executate. Aparatura este profesională, sterilizată, se utilizează exclusiv ace de unică folosinţă, sterile si sigilate, tuşuri vegetale de cea mai bună calitate (Intenze, Starbrite, Micky Sharpz, Yakuza, importate din S.U.A), și scaune de tatuaj de ultimă generație (tot S.U.A.).

Pentru a veni în sprijinul clienților, am postat pe site-ul nostru o colecţie impresionantă de modele de tatuaje (peste 50.000). Ele pot fi downloadate, printate, îmbunătățite. Cultura tattoo & body piercing a fost abordată succint, dar elocvent. De asemenea, metodele tehnice, materialele folosite, tipul de operațiuni post-intervenție au fost reliefate detaliat.

Viziteaza Secţiunea PORTOFOLIU

( toate tatuajele din sectiunea PORTOFOLIU sunt executate in salonul nostru )

De ce un club își deschide un salon de tattoo & bodypiercing ? În Europa Veche (UE înainte de anul 2002) cartea de vizită a oricărui club mare (de talia KULTURHAUS ) constă din lucrările executate de „artiștii casei” în domeniul tattoo. Acest portofoliu este arătat la toate târgurile, expozițiile și festivalurile internaționale de profil. Premiile căpătate aici se constituie în cel mai bun „asset” pe care îl poate avea vreodată un club.

Salon tatuaje