fbpx
Termeni si Conditii Cumparare Rezervare Online

1. CONDITII GENERALE

Utilizatorii magazinului online 2ndFace Tattoo isi pot comanda de pe acesta, bilete online pentru Avans prestari servicii tatuaj , achizitia fiind supusa urmatorilor termeni si conditii:

Utilizatorii magazinului online 2ndFace Tattoo inteleg ca rezervarea este garantata 100% pentru programarile facute in prealabil , rezervarile se fac telefonic sau online prin facebook , email sau whatsapp. Daca utilizatorul final nu se prezinta la salonul 2ndFace Tattoo situat in B-dul I.C. Bratianu nr.29-33 , sector 3 , in incinta magazinului COCOR la subsol , in ziua si la ora stabilita , avansul platit este pierdut , si nu poate fi folosit pentru o programare ulterioara .

Utilizatorii magazinului online 2ndFace Tattoo pot comanda produse cosmetice pentru ingrijirea sau mentinerea tatuajului. Utilizatorii magazinului online 2ndFace Tattoo inteleg ca returnarea acestor produse cosmetice pentru ingrijirea sau mentinerea tatuajului nu este posibila conform legii in vigoarea din Romania , din motive de protecție a sănătății clienților sau din motive de igienă .

2ndFace Tattoo isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.

Prin utilizarea magazinului online 2ndFace Tattoo , va exprimati consimtamantul, si va obligati in mod expres si neechivoc, sa respectati toate mentiunile acestui document.
Continutul media (imagini, text, inregistrari audio, inregistrari video) si software-ul de pe acest site este proprietatea 2ndFace Tattoo si este protejata de legile romane si internationale de copyright. Orice incercare fraudoloasa de copiere / modificare / descarcare va fi pedepsita conform legilor in vigoare.

2. EFECTUAREA UNEI COMENZI

  1. Alegerea tipului de Avans prestari servicii tatuaj 100 lei , Avans prestari servicii tatuaj 200 lei , Avans prestari servicii tatuaj 300 lei , Avans prestari servicii tatuaj 400 lei .
  2. Alegerea unui produs cosmetic din lista de produse cosmetice pentru ingrijirea si mentinerea tatuajului.
  3. Completarea datelor persoanle (nume, prenume, adresa email, telefon, numele pentru care s-a efectuat rezervarea) campuri obligatorii pentru a cumpara o rezervare. Adresa de email transmisa trebuie sa fie valida si personala, acolo se va primi confirmarea platii pentru avans prestari servicii tatuaj si/sau livrarea produselor . Deasemenea completarea campurilor pentru adresa de livrare in cazul efecturarii unei comenzi din gama de produse cosmetice pentru ingrijirea tatuajului , costul livrarii fiind suportat integral de catre utilizatorul final.
  4. Rezumatul comenzii, verificarea finala, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii
  5. Plata comenzii in siguranta prin procesatorul de plati MobilPay
  6. Verificarea adresei de email in INBOXsi SPAM (JUNK)pentru vizualizarea cumparaturilor si a platii avans pentru servicii tatuaj.

3. PLATI SI FACTURARE

Avansul pentru prestari servicii tatuaj si/sau produse cosmetice pentru ingrijirea sau mentinerea tatuajului pot fi platite online cu ajutorul unui card valid (VISA, MASTERCARD).

Comanda, avansul pentru servicii tatuaj , poate fi considerata valida numai dupa ce plata integrala cu cardul prin intemediul procesatorului de plata MobilPay a fost efectuata si receptionata.

4. PROCESARE SI LIVRAREA BILETELOR DE REZERVARE ONLINE

Dupa confirmarea platii comanda va fi procesata, iar confirmarea platii va fi trimisa prin email la adresa specificata in comanda.
Comenzile clientilor care nu fac dovada platii (card expirat, fonduri insuficiente, respingerea cardului, etc.) sau care care nu contin coordonatele complete vor fi anulate atutomat din sistem astfel programarea va fi anulata.Doar confirmarea platii de catre procesatorul de plata garanteaza cumpararea avansului pentru prestari servicii tatuaj si/sau produse cosmetic pentru ingrijirea sau mentinerea tatuajului.

5. REVANZAREA AVANSULUI PENTRU PRESTARI SERVICII TATUAJ

Cumparatorului nu ii este permis sa vanda sau sa instraineze biletul de avans pentru prestari servicii tatuaj de la 2ndFace Tattoo catre o terta parte in scopul obtinerii de avantaje materiale sau in scop promotional.

6. CLAUZE FINALE

Prezentele termeni si conditii se completeaza cu regulamentul de ordine interioara si acces al 2ndFace Tattoo si suporta modificari fara a fi notificate in prealabil cumparatorului.

Cumparatorul intelege ca accesul in 2ndFace Tattoo  poate fi restrictionat daca nu indeplineste cerintele regulamentului de ordine interioara. Acesta poate fi consultat AICI

Accept prezentul formular pentru a indica faptul ca am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus.