fbpx
Regulament de ordine interioara

Programul orar de funcționare al 2ndFace Tattoo (incluzând ora de începere și terminare a activității) se va respecta întocmai. Nu sunt admise excepții. Programul orar va fi afișat vizibil la intrare si pe site-ul salonului www.2ndface.info .

(1) Este interzisa efectuarea procedurilor de piercing corporal si implantul dermal persoanelor cu varsta sub 16 ani, cu exceptia piercingului din zona urechii.
(2) Este interzisa efectuarea procedurilor de tatuare cosmetica si artistica a persoanelor cu varsta sub 18 ani.
(3) Se pot executa proceduri de piercing corporal persoanelor cu varsta cuprinsa intre 14 si 16 ani si de tatuare artistica si cosmetica persoanelor cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani numai in situatia in care minorul este insotit de parinte, tutore sau curator, dupa caz. Parintele, tutorele sau curatorul, dupa caz, trebuie sa semneze o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte ca este de acord cu efectuarea procedurii la minor.
(4) Este interzisa efectuarea piercingului la nivelul organelor genitale la persoanele care nu au implinit varsta de 18 ani.
(5) Este interzisa efectuarea de implanturi dermale la nivelul organelor genitale.”

Fiecare client al 2ndFace Tattoo trebuie sa completeze Declaratia pe propria raspundere in care isi da acceptul sa ii executam tauaj sau piercing.

Accesul în salonul 2ndFace Tattoo este permis numai în ținuta corespunzătoare.
Este interzis accesul în 2ndFace Tattoo a persoanelor însoțite de câini, pisici sau alte animale de companie.

Este interzis accesul în 2ndFace Tattoo a persoanelor în stare de ebrietate sau persoanelor care au consumat substante stupefiante .

Vor fi evacuate din 2ndFace Tattoo  imediat ce au fost depistate, persoanele care:
–  se află într-o evidentă stare de ebrietate;
–  au un comportament obscen;
–  agreseaza fizic sau verbal persoanele din jur;
–  produc stricăciuni sau daune obiectelor de inventar ale salonului;
–  provoacă dezordine sau creează premisele izbucnirii unor altercații între clienti.

Nu este admis accesul persoanelor străine în spațiile de depozitare sau anexe, cât și în spațiile tehnice ( vestiare personal, birouri, garderoba, etc.)

Nu este permis accesul în 2ndFace Tattoo a persoanelor ce poartă asupra lor arme, cuțite, electroșocuri, spray-uri lacrimogene sau paralizante, petarde sau artificii etc.

Consumul de droguri, medicamente și alte substanțe ilegale, precum și orice tranzacții cu astfel de produse sunt strict interzise în incinta salonului de tatuaje si piercing 2ndFace Tattoo.

Orice reclamații privind funcționarea salonului sau calitatea serviciilor oferite cât și nemulțumirile generate essay de diverse cauze de disconfort imputabile salonului vor fi adresate prin formularul de contact din cadrul paginii CONTACT.

2ndFace Tattoo își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament și se obligă să aducă la cunoștință clienților regulamentul în forma actualizată prin afișarea acestuia în interiorul salonului și prin afișarea acestuia în formă scrisă, pe site-ul www.2ndface.info

Regulamentul de Ordine Interioară este obligatoriu pentru orie persoană care beneficiază de serviciile 2ndFace Tattoo, salonul rezervându-și dreptul de a lua orice măsuri juste față de cei care nu îl respectă, în conformitate cu prevederile de mai sus.