Piercing-urile intime pentru femei - 2ndface Tattoo Salon Tatuaje Bucuresti

Piercing-urile intime pentru femei

Piercing-urile intime pentru femei sunt foarte diverse, deoarece nicio altă parte a corpului nu oferă o asemenea diversitate. Corespondentul piercing-ului pubic la bărbaţi este, la femei, piercing-ul Christina. Acesta este, de obicei, străpuns cu un barbell şi se poziţionează între labiile exterioare şi cealaltă parte a zonei pubiene. Un alt exemplu este piercing-ul Nefertiti (numită şi Regina). Este asemănător celui denumit Christina însă începe din zona clitorisului, fiind introdus un barbell foarte lung.

Aceste module sunt unele dintre piercing-urile aflate în zona exterioară a vaginului, ca şi toate piercing-urile în labii şi Fouchette (în pielea unde se uneşte labia minoră în partea de jos).

ogd

Piercing-urile în zonele vaginale interioare includ faimosul Prinţesa Albertina, care, la fel ca Prinţul Albert, se află între deschiderea uretrală şi deschiderea vaginală. Acesta se vindecă în 6-8 săptămâni, chiar mai rapid decât omologul său de sex masculin. Piercing-ul efectuat direct prin clitoris (Isabella orizontal şi Triunghiul vertical) se vindecă la fel de rapid. Popular este încă piercing-ul aflat în zona superioară a clitorisului, în care poate fi introdus un barbell, un inel, un inel potcoavă sau un plug fals. Toate, însă, ar trebui începute cu un barbell.

Am făcut o prezentare generală a piercingului în sine. Cu toate acestea, există şi particularităţi.

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]